Κροκόδειλος γράπωσε το κεφάλι άνδρα και τον τίναξε στον αέρα -VIDEO

Κροκόδειλος γράπωσε το κεφάλι άνδρα και τον τίναξε στον αέρα -VIDEO

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, το οποίο δείχνει έναν κροκόδειλο να πιάνει από το κεφάλι έναν άνδρα και να τον τινάζει στον αέρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε το προηγούμενο Σάββατο σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη και δείχνει τι έπαθε ένας άνδρας ο οποίος αποφάσισε να τα βάλει με το σαρκοβόρο ζώο.

Ο φύλακας, λοιπόν, του ζωολογικού κήπου αποφασίζει να δείξει ένα κόλπο στους επισκέπτες και αφού περάσει διάφορα ξυλάκια μέσα από το στόμα, στη συνέχεια βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στα δύο σαγόνια του και κάθεται εκεί για 10 δευτερόλεπτα.

Κι ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, με τον κροκόδειλο να είναι ακίνητος όσο ο επιστάτης κάνει τα κόλπα του, μόλις εκείνος πάει να βγει τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή.

Ο κροκόδειλος γραπώνει τον άνδρα από το κεφάλι με τα δόντια του και τον τινάζει δεξιά και αριστερά, με εκείνον να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο φύλακας φαίνεται να πόνεσε τόσο πολύ που ούρλιαξε όταν τον γράπωσε το ζώο, ενώ μετά έδειξε στο κοινό παλιά τραύματα του, συμπεριλαμβανομένου ενός κομμένου δαχτύλου.

Από iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Ενισχύει την πολιτική ατζέντα του Τατάρ το ψήφισμα της «βουλής»

Η έγκριση του ψηφίσματος για τη λύση δύο κρατών από τη «βουλή» έχει ενισχύσει την πολιτική τους ατζέντα, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφία (στα κατεχόμενα) είναι υπέρ αυτής της λύσης δύο κρατών.