ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ: Έκαψαν τα αυτοκίνητα γιου και πατέρα - Το πρώτο τον ένα μήνα και το δεύτερο τον άλλο

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ: Έκαψαν τα αυτοκίνητα γιου και πατέρα - Το πρώτο τον ένα μήνα και το δεύτερο τον άλλο

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλουριωτισσας στη Λευκωσία το βράδυ του Σαββάτου (17/6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Φωτιά σε όχημα έξω από οικία

Το όχημα που ανήκει σε ηλικιωμένο βρισκόταν σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο οικίας. Η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε γύρω στις 22:49 για να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά στις 23:06.

Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστη ο χώρος τη μηχανής του οχήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το όχημα του γιου του εν λόγω ιδιοκτήτη κάηκε επίσης στο πρόσφατο παρελθόν και πάλι από εμπρηστική ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα ο γιος του ήταν θύμα εμπρηστικής ενέργειας στις 24 Μαΐου. Ούτε έναν μήνα μετά έκαψαν και το δικό του αυτοκίνητο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.