ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ : Ξεσπάει ο πατέρας του άτυχου Ανδρέα Γιασεμή – «Απειλήθηκαν μάρτυρες»

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ : Ξεσπάει ο πατέρας του άτυχου Ανδρέα Γιασεμή – «Απειλήθηκαν μάρτυρες»

Σε καταγγελία στην εφημερίδα «Πολίτης», την Δευτέρα 19/06 προέβη ο πατέρας του Ανδρέα Γιασεμή θύματος του τριπλού θανατηφόρου που συνέβη στις 27 Μαΐου στα Πολεμίδια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μάριος Γιασεμή, συναντήθηκε την Παρασκευή 16/06 με τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον οποίο ζήτησε να ανατεθεί η εξέταση της υπόθεσης στην Τροχαία Αρχηγείου.

Ο Μάριος Γιασεμή, εκφράζει την αγανάκτηση του για την πορεία των ερευνών. Όπως σημειώνεται το δημοσίευμα, ο ίδιος υποστηρίζει πως το μοιραίο πρωινό υπήρχαν τουλάχιστον δύο μάρτυρες που φοβούνται να μιλήσουν διότι απειλήθηκαν.

Ο πρώτος μάρτυρας όπως υποστηρίζει είναι ένοικος γειτονικής κατοικίας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή του και ο δεύτερος μια γυναίκα η οποία έπαιρνε βόλτα το σκυλάκι της.

Ο κ. Γιασεμή επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον χειρισμό ολόκληρης της υπόθεσης για μια σειρά από λόγους:

Πρώτον, γιατί δεν προστατεύει τους εν λόγω μάρτυρες για να μπορέσουν να μιλήσουν. 

Δεύτερον, ισχυρίζεται ότι καταστράφηκαν ή και εξαφανίστηκαν τεκμήρια από την σκηνή που θα υποβοηθούσαν να εντοπιστεί το όχημα που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι οι φωτεινοί σηματοδότες αντί να κατασχεθούν από την Τροχαία Λεμεσού μεταφέρθηκαν σε αποθήκη στο Δήμο Λεμεσού.

Τρίτον, υποστηρίζει ότι μετά το θανατηφόρο και ενώ υπήρχε στη σκηνή αστυνομικός επέτρεψε σε συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου συλληφθέντα να εισέλθει στο όχημα του και να παραλάβει ύποπτα αντικείμενα .

Τέταρτον, καταγγέλλει την μη άμεση εξέταση του κιβωτίου ταχυτήτων του οχήματος του γιου του για να διαπιστωθεί αν έτρεχε.

Πέμπτον, την μη κατάσχεση του τηλεφώνου του 25χρονου για να εξεταστεί με ποιους είχε μιλήσει και ποιος τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική

Και τέλος, τονίζει την μη έγκαιρη σύλληψη του οδηγού του οχήματος από την Αστυνομία Πολεμιδιών λίγες ώρες πριν το δυστύχημα όταν εξύβρισε χυδαία τους αστυνομικούς.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top