Οι Μαχητές σκοπεύουν να βγάλουν εκτός τον Ντάνο στον αγώνα ασυλίας! Ο Σάκης πρόδωσε τους υποψηφίους!

Οι Μαχητές σκοπεύουν να βγάλουν εκτός τον Ντάνο στον αγώνα ασυλίας! Ο Σάκης πρόδωσε τους υποψηφίους!

Οι υποψήφιοι δεν θα είναι δύο αλλά περισσότεροι και ανάμεσά τους βρίσκονται και γυναίκες.

«Λογικά μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να βγάλουμε στη σέντρα τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη», λέει on camera ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, την ώρα που η αθλητικογράφος, η οποία θα αγωνιστεί μετά από τρία παιχνίδια στα οποία έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, επισημαίνει σε συνομιλία της με τον Σκιαθίτη πως «Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ, γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν!».

Βέβαιος ότι οι παίκτες θα κινηθούν βάσει στρατηγικής δηλώνει ο Μάριος Ιωαννίδης, ενώ ο Ντάνος τονίζει πως «δεν με ενδιέφερε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ».

Στο τρέιλερ του επεισοδίου, ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «Και οι ΔΥΟ παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία στο ατομικό αγώνισμα, θα μας δείξουν δύο ακόμα υποψήφιους».

Δείτε το τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE