Στις 27 Ιουνίου επιβάλλεται ποινή σε 48χρονο πατέρα από τη Λάρνακα για υπόθεση βιασμού της 9χρονης κόρης του

Στις 27 Ιουνίου επιβάλλεται ποινή σε 48χρονο πατέρα από τη Λάρνακα για υπόθεση βιασμού της 9χρονης κόρης του

Στις 27 Ιουνίου το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει ποινή σε 48χρονο από τη Λάρνακα τον οποίο έκρινε ένοχο για τα αδικήματα του βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 13 ετών, της αιμομιξίας, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και της απόπειρας βιασμού.

Τα αδικήματα σημειώθηκαν από τον Νοέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και ο κατηγορούμενος, πατέρας της παραπονούμενης, διέπραττε τα αδικήματα εις βάρος της από την ηλικία των 9 της χρόνων.

Την Παρασκευή 23/06 ο συνήγορος υπεράσπισης του 48χρονου αγόρευσε κεκλεισμένων των θυρών, για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης, για μετριασμό ποινής του πελάτη του.

Μέχρι την επόμενη δικάσιμο το Κακουργιοδικείο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE