Τρένο οι «νυχτερίδες» και τρελαίνουν κόσμο (video)

Τρένο οι «νυχτερίδες» και τρελαίνουν κόσμο (video)

Η Βαλένθια έφτασε στην 6η συνεχόμενη νίκη της στην Primera Division (1-2 μέσα στην έδρα της Αλαβές) και πλησίασε στον πόντο την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη στιγμή παίζει τη καλύτερη μπάλα στην Ισπανία. Ότι κι αν κάνει, της βγαίνει στο γήπεδο. Χώμα πιάνει και γίνεται χρυσός. Το 1-2 στην έδρα της Αλαβές ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη της Βαλένθια στην Primera Division, με τις «νυχτερίδες» να πλησιάζουν στον πόντο την κορυφή.

Ένας από τους παίκτες που κάνει φέτος όργια είναι ο Σιμόνε Τζάτζα. Ο Ιταλός επιθετικός σκοράρει επί 6 συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας βρει δίχτυα και στις 8 τελευταίες του τελικές προς τις αντίπαλες εστίες!

Ένα «τούβλο» του Ιταλού έφερε την ομάδα του Μαρθελίνο σε θέση οδηγού (34’, 0-1), όμως με την σέντρα της επανάληψης η Αλαβές έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Αλέξις (49’, 1-1).

Ο Νέτο γλίτωσε την ολική ανατροπή με σωτήρια απόκρουση λίγο αργότερα και στο 63ο λεπτό οι Βάσκοι έβγαλαν μόνοι τα μάτια τους. Ο Ροντρίγκο Έλι έκανε χέρι εντός περιοχής, ο Ροντρίγκο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα (1-2) και οι «νυχτερίδες» άντεξαν μέχρι τέλους, σε μία ακόμα νίκη που τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την Μπαρτσελόνα.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE