ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρένο οι «νυχτερίδες» και τρελαίνουν κόσμο (video)

Τρένο οι «νυχτερίδες» και τρελαίνουν κόσμο (video)

Η Βαλένθια έφτασε στην 6η συνεχόμενη νίκη της στην Primera Division (1-2 μέσα στην έδρα της Αλαβές) και πλησίασε στον πόντο την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη στιγμή παίζει τη καλύτερη μπάλα στην Ισπανία. Ότι κι αν κάνει, της βγαίνει στο γήπεδο. Χώμα πιάνει και γίνεται χρυσός. Το 1-2 στην έδρα της Αλαβές ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη της Βαλένθια στην Primera Division, με τις «νυχτερίδες» να πλησιάζουν στον πόντο την κορυφή.

Ένας από τους παίκτες που κάνει φέτος όργια είναι ο Σιμόνε Τζάτζα. Ο Ιταλός επιθετικός σκοράρει επί 6 συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας βρει δίχτυα και στις 8 τελευταίες του τελικές προς τις αντίπαλες εστίες!

Ένα «τούβλο» του Ιταλού έφερε την ομάδα του Μαρθελίνο σε θέση οδηγού (34’, 0-1), όμως με την σέντρα της επανάληψης η Αλαβές έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Αλέξις (49’, 1-1).

Ο Νέτο γλίτωσε την ολική ανατροπή με σωτήρια απόκρουση λίγο αργότερα και στο 63ο λεπτό οι Βάσκοι έβγαλαν μόνοι τα μάτια τους. Ο Ροντρίγκο Έλι έκανε χέρι εντός περιοχής, ο Ροντρίγκο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα (1-2) και οι «νυχτερίδες» άντεξαν μέχρι τέλους, σε μία ακόμα νίκη που τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την Μπαρτσελόνα.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θα παρουσιαστούν ούτε αυτή την εβδομάδα ενώπιον της Ανακριτικής οι δύο μοναχοί - Εργάζονται νυχθημερόν στην Επιτροπή

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Ληστεία στην Ερήμη: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης – Συνεχίζονται οι έρευνες

Υπόθεση 82χρονου: Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για αναστολή ποινής φυλάκισης η Νομική Υπηρεσία - Στο Εφετείο ο Αγγελίδης

Έξυπνοι μετρητές: Κινδυνεύουμε να χάσουμε την χρηματοδότηση από την ΕΕ - «Πιθανώς να επωμιστεί το κόστος ο καταναλωτής»



Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top