ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέναντι στην ΑΕΛ θέλει να το κάνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (πιθανή ενδεκάδα)

Απέναντι στην ΑΕΛ θέλει να το κάνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (πιθανή ενδεκάδα)

Ψάχνει να το κάνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ερμής υποδέχεται η ώρα 20:00 την ΑΕΛ στο ΓΣΖ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ζητούμενο για τους «φτεροπόδαρους» είναι να μπορέσει να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φετινό μαραθώνιο.

Ο προπονητής, Νίκος Παναγιώτου, αντιμετωπίζει προβλήματα για το βραδινό παιχνίδι.  Ο τιμωρημένος Φρίμπονγκ και ο τραυματίας Σανδραβέλης δεν υπολογίζονται.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης επί της Αλκή Ορόκλινη, ο Ερμής θέλει το τρίποντο και κόντρα στην ΑΕΛ για ν’ ανέβει και άλλο βαθμολογικά.

Πιθανό σχήμα για της Αραδιππιώτικη ομάδα είναι Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, Χριστοφή και Ιμερέκοφ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ψάλτης στο δεξί και Νταμσέφσκι στο αριστερό αμυντικό άκρο, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ και Πατσέκο στη μεσαία γραμμή, Κωνσταντίνου και Εμεγκάρα στα «φτερά» με Τσούμου στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γεωργιάδης και Τσίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top