Απόλυτο δίκιο έχει ο Θεόδωρος… Πότε θα πάει ο κόσμος σπίτι του;

Απόλυτο δίκιο έχει ο Θεόδωρος… Πότε θα πάει ο κόσμος σπίτι του;

Πως να μην δικαιολογήσεις τον Θεόδωρο Αντωνίου για τις δηλώσεις του; Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ερμή, ότι καλό θα ήταν να μη γίνονται αγώνες του πρωταθλήματος τόσο αργά, όχι μόνο για τους «λέοντες», αλλά γενικότερα για όλες τις ομάδες.

Ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο είτε εντός, είτε εκτός, έχει «σπίτι», δουλειές, και πολλοί από αυτούς οικογένεια. Πάντως, λογικά μετά την αλλαγή της ώρας, αναμένεται η ΚΟΠ να πάρει τα… μέτρα της. Αν δεν το πράξει για αυτόν τον λόγο, ας ακούσει τον Θεόδωρο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE