ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν είχαν και καμιά… «σεντερ-φοράρα» ολκής

Αν είχαν και καμιά… «σεντερ-φοράρα» ολκής

Τσούκου-τσούκου γεμίζει το σακούλι με βαθμούς η ΑΕΛ. Η χθεσινή πάνω στον Ερμή ήταν η πέμπτη νίκη της Λεμεσιανής ομάδας στο πρωτάθλημα. Την ανέβασε και στην τέταρτη θέση του πίνακα με 16 βαθμούς. 

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν παίζουν καλή μπαλίτσα, υστερούν σε ποιοτική στελέχωση -σε σχέση με άλλες μεγάλες ομάδες-, αλλά την ουσία ξέρουν να την παίρνουν στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες (με εξαίρεση την Πάφο, τις κέρδισαν όλες που βρήκαν στο δρόμο τους μέχρι στιγμής). 

Η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα, μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σκόραρε περισσότερο από ένα τέρμα. 

Φανταστείτε δηλαδή να μπορέσει να το “λύσει” αυτό το ζήτημα προσεχώς ο Μπαλταζάρ; Θα ξημερώσουν ακόμα καλύτερες μέρες για την ομάδα. Αν δεν παρουσιαστεί σημαντική πρόοδος μέχρι τον Γενάρη, εννοείται ότι θα… κοιτάξουν να φέρουν επιθετικό που θα σχέση αγάπης με τα αντίπαλα δίχτυα. 

Μπορεί και την… ψάχνει ήδη τη “δουλειά” ο Πορτογάλος τεχνικός, για να φέρει “σεντερφοράρα” ολκής. Ο Αρουαμπαρένα λειτούργησε ως τέτοιος, στη φάση του γκολ που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα. 

Το πρόβλημα για τον Βάσκο είναι ότι δεν έχει ικανοποιητική συχνότητα στο σκοράρισμα. Ούτε και ο Λεόντσο αποδεικνύεται τόσο “φαρμακερός” για τις αντίπαλες εστίες. Είχε σκοράρει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια Απόλλωνα και Εθνικό και τότε σίγησε…  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top