Μπήκε για τα καλά στο πετσί ο Άλεφ!

Μπήκε για τα καλά στο πετσί ο Άλεφ!

Όσο παιρνούν τα παιχνίδια, ανεβαίνει περισσότερο ο Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μπαίνει για τα καλά στο πετσί της ομάδας. 

Σιγά-σιγά η “χημεία” του με τον Σακέτι, πάει να αγγίξει τα επίπεδα αυτής που είχε ο Αργεντινός με τον Χάμπο Κυριάκου. 

Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τη Δόξα, όπου ο Απόλλωνας πετούσε φωτιές, ιδιαίτερα στα τελευταία 20 λεπτά, ο Άλεφ ήταν ένας από τους πιο δυνατούς κρίκους της παρέας. 

Ήταν αυτός που έβγαλε την κάθετη πάσα στον Γιάκολις προς το τέλος του ημιχρόνου, με τον τελευταίο να ανατρέπεται από τον Γκρεμσλ. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ (4-0) ο Ζοάο Πέδρο. 

Μπορούμε να το πούμε πλέον με σιγουριά. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ εξελίσσεται σε μια από τις πιο πετυχημένες μετεγγραφές των κυπελλούχων.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.