ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφές στο φινάλε! Ενημέρωση για τις αισθητές κινήσεις και ο Κύπριος που έφυγε (pics)

Μεταγραφές στο φινάλε! Ενημέρωση για τις αισθητές κινήσεις και ο Κύπριος που έφυγε (pics)

Η ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας ενημερώνει για τις πρόσφατες μεταγραφές που έκαναν οι ομάδες.

Αναλυτικά:

«Η Αμερικανίδα Α. Ντίπερν στην Ολυμπιάδα Ν.

Αισθητά ενισχυμένη βγάζει η μεταγραφική περίοδος την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Μια ημέρα προτού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές η προσφυγική ομάδα απέκτησε την Αμερικανίδα Αλίσια Ντίπερν.

Η γεννηθείσα στις 23 Οκτωβρίου 1990 πετοσφαιρίστρια θα βάλει για πρώτη φορά τη «μελανόλευκη» στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής την Τρίτη 31 Οκτωβρίου απέναντι στον Απόλλωνα.

«Πράσινος» ο Φέλιξ Λουίς

Ο νέος Βραζιλιάνος ακραίος της Ομόνοιας με τη φανέλα τη Ουνικάχα Αλμερία.

Tο έψαχνε από εκεί, το έψαχνε από εδώ ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Καλμαζίδης και τελικά κατέληξε στον εκλεκτό του για την τέταρτη θέση ξένου με δικαίωμα στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών. Στα «πράσινα» ντύθηκε ο Βραζιλιάνος ακραίος Φέλιξ Τζούνιορ Σέρχιο Λουίς ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Παρασκευής για την 4η αγωνιστική απέναντι στον Παφιακό.

Ο Λουίς έχει παραστάσεις και από την Ευρώπη αφού αγωνίστηκε τη σεζόν 2015 -16 στην ισπανική Ουνικάχα Αλμερία ενώ εκτός από τη Βραζιλία έπαιξε και στο Τόκιο στην Ιαπωνία.

Ένας «γυρολόγος» στην Πάφο

Τον αντικαταστάτη του Καναδού Τέϊλορ Χάντ βρήκε ο Παφιακός. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη ενέταξε στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο ακραίο Ντε Σόουζα Εβάντρο Ντίας ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Ομόνοια την Παρασκευή στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Ο Εβάντρο Ντίας γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1998 είναι ύψους 1.99 και βάρους 88 κιλών και  μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Πορτογαλίας. Ο νέος παίκτης του Παφιακού είναι μάλλον γυρολόγος αφού έπαιξε σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής (Bραζιλία, Αργεντινή και Βολιβία). Επίσης,  αγωνίστηκε στην Odolena Τσεχίας, στην Torul  Τουρκίας, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ινδονησίας.

Από την Πάφο στην Πάτρα

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο 21χρονος Χρίστος Σωκράτους  μετακόμισε από τον Παφιακό στην Α.Ε. Π. Ολυμπιάς Πατρών. Ο Σωκράτους  υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Α2 μέχρι τις 15 Μαϊου 2018. O Σωκράτους μετέβη στην Πάτρα για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top