Ο Λευκός Οίκος για τις τηλεφωνικές συνομιλίες Πενς με Αναστασιάδη - Ακιντζί

Ο Λευκός Οίκος για τις τηλεφωνικές συνομιλίες Πενς με Αναστασιάδη - Ακιντζί

Αναφερόμενος στη τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού Αντιπροέδρου Μάικ Πενς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε σε γραπτή δήλωση ότι ο αντιπρόεδρος «υπογράμμισε στους ηγέτες τη σθεναρή υποστήριξη των ΗΠΑ προς τη Διάσκεψη για την Κύπρο που λαμβάνει χώρα στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας».

«Ο Αντιπρόεδρος προέτρεψε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κ. Ακιντζί να αδράξουν την ιστορική ευκαιρία για να επανενώσουν το νησί και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα αμφοτέρων των ηγετών να διασφαλίσουν μία διευθέτηση η οποία θα επανενώνει την Κύπρο ως διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, προς όφελος όλων των Κυπρίων». ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE