ΔΑΛΙ: 30χρονη ισχυρίζεται ότι πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί της – Ψάχνει το βρέφος η Αστυνομία

ΔΑΛΙ: 30χρονη ισχυρίζεται ότι πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί της – Ψάχνει το βρέφος η Αστυνομία

Συγκλονίζουν οι ισχυρισμοί της 30χρονης γυναίκας που φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί της, γιατί όπως ανάφερε, ήταν νεκρό.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 30χρονη γυναίκα η οποία κατάγεται από την Ρουμανία, γέννησε μόνη της στο σπίτι και στην συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, διαπίστωσε ότι το βρέφος ήταν νεκρό, γι’ αυτό το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών πλησίον της οικίας της. Η γυναίκα, μετά από πόνους που προκλήθηκαν μάλλον από τον τρόπο που η ίδια γέννησε το παιδί της, μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες, για να τύχει κατάλληλων εξετάσεων. Κατά την εξέτασή της, η 30χρονη φέρεται να πρόεβει στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Η Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση, αναζητεί τη σωρό του νεογνού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE