ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ESSΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ  ESSΟ

ong>Δωρεάν  εξετάσεις Πίεσης,  Σακχάρου και Χοληστερόλης στο κοινό προσφέρει και φέτος η Κινητή Μονάδα «ong>ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΛΗΨΗ» της Esso,  στοχεύοντας στην  ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας. Η ειδικά διαμορφωμένη κινητή μονάδα  προσφέρει  τις δωρεάν εξετάσεις τα πρωινά του Σαββάτου, σε επιλεγμένα πρατήρια Esso.  Ο κατάλογος με τα επιλεγμένα πρατήρια είναι αναρτημένος στο esso.com.cy καθώς και σε όλα τα πρατήρια ong> Esso. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας  και στηρίζεται επιστημονικά από το Τμήμα Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη της Κινητής Μονάδας στο πρατήριο Αθηαίνου (κου. Στέφανου Στεφάνου - δεξιά) το Σάββατο 17/6/2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE