ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιο κοντά η συνεργασία Νικόλα Παπαδόπουλου με Πλατφόρμα Πολιτών – Εγκαινίασαν διάλογο

Πιο κοντά η συνεργασία Νικόλα Παπαδόπουλου με Πλατφόρμα Πολιτών – Εγκαινίασαν διάλογο

Πιο κοντά φαίνεται να είναι η επίσημη συνεργασία του Νικόλα Παπαδόπουλου, μαζί με την Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών, η οποία συναποτελείται και από πρώην στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών αναφέρει τα εξής: Η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών ανακοινώνει την απόφαση της συντονιστικής της γραμματείας να αποδεχθεί την έγγραφη πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για έναρξη διαλόγου με προοπτική τη συνεργασία στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές. Η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών θεωρεί ότι, ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο ναυάγιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, προβάλλει περισσότερο αναγκαία από ποτέ: (α) H ανάγκη τερματισμού της ατελέσφορης τακτικής των συνεχών υποχωρήσεων η οποία έχει εμπεδώσει και παγιώσει την κατοχή (β) H υιοθέτηση μιας νέας, ενιαίας, σταθερής και διεκδικητικής στρατηγικής στο Κυπριακό (γ) H επανατοποθέτηση του εθνικού μας ζητήματος σε γνήσια απελευθερωτική βάση μακριά από «λύσεις» νομιμοποίησης της διχοτόμησης και μετατροπής της Κύπρου σε ανελεύθερο Τουρκικό προτεκτοράτο (δ) H σφυρηλάτηση της ενότητας του Ελληνισμού ως συνόλου και η ανάπτυξη κοινών στρατηγικών σχεδιασμών με την Ελλάδα, στη βάση της ιστορικής σταθεράς ότι το μέλλον του Ελληνισμού είναι κοινό και αλληλένδετο (ε) H απαλλαγή από  την διακυβέρνηση Αναστασιάδη αλλά και από το καταστροφικό δίπολο, πολιτικής σύμπλευσης, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ (στ) H ευρύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων πέραν του ΔΗΣΑΚΕΛ που να έχουν συγκλίνουσες απόψεις στο Κυπριακό και την εσωτερική διακυβέρνηση. Στην κατεύθυνση αυτή πιστεύουμε ότι η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών θα πρέπει να έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο. Αυτόνομα, συντεταγμένα και  με πλήρη διαφάνεια.  Με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, την επιβίωση του Ελληνισμού στα χώματα των πατέρων του και τις πολιτικές μας θέσεις, αρχές και αξίες. Τα αποτελέσματα του διαλόγου με τον Νικόλα Παπαδόπουλο θα δημοσιοποιηθούν και θα τεθούν ενώπιον της ολομέλειας της Αυτόνομης Πλατφόρμας Πολιτών για τελικές αποφάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top