LIFESTYLE

Εν αναμονή για την έλευση του πιο celebrity-kid στα χρονικά της Κύπρου

Εν αναμονή για την έλευση του πιο celebrity-kid στα χρονικά της Κύπρου

Ίσως το παιδί του Εφραίμ και της Αριστοτέλους, να είναι το πρώτο παιδί στη Κύπρο το οποίου η ζωή ενδιαφέρει τόσο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου σε τέτοιο βαθμό, πριν ακόμα γεννηθεί.

Του Χρίστου Ζήνωνος Από τον καιρό που ξεκίνησαν οι φήμες που μιλούσαν για εγκυμοσύνη της αγαπημένης παρουσιάστριας Χριστιάνας Αριστοτέλους, τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έδιναν και έπαιρναν, μέχρι τη στιγμή που το επιβεβαίωσε η γνωστή παρουσιάστρια. Μετά από μερικούς μήνες, κάθε φωτογραφία της Αριστοτέλους στην οποία φαινόταν η κοιλίτσα της λόγω εγκυμοσύνης, έπαιρνε και παίρνει ακόμα τη μορφή είδησης στις lifestyle – και όχι μόνο- ιστοσελίδες. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ξεκινήσει τη σεζόν στις 28 Αυγούστου με τη πρεμιέρα του «Με αγάπη Χριστιάνα» και θα παραμείνει στο πηδάλιο της εκπομπής όσο της το επιτρέπει η εγκυμοσύνη της. Σίγουρα με τις πρώτες φωτογραφίες του παιδιού στα social media, αναμένεται να προκληθεί ένας μικρός πανικός ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου, κάτι που θα εξαρτηθεί όμως και από τη στάση που θα τηρήσει το ζεύγος Εφραίμ-Αριστοτέλους ως προς το πως θα διαχειριστούν το θέμα παιδί και δημοσιότητα. Ένα μπορεί να είναι σίγουρο, τόσο η Χριστιάνα, όσο και ο Γιώργος ξέρουν καλά τι θα πει δημοσιότητα και άρα γνωρίζουν πως να τη διαχειριστούν. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο καρπός του έρωτα της αγαπημένης κύπριας παρουσιάστριας και του διεθνή άσσου της Εθνικής Κύπρου και ΑΠΟΕΛ θα είναι το πρώτο διάσημο παιδί που η ζωή του απασχόλησε και καταγράφηκε, πριν ακόμα γεννηθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top