ΠΑΡΑ-THEMA

Λευκωσία: «Ακόμα υπάρχει ανθρωπιά» - Έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει κοπέλα με αναπνευστικά προβλήματα χωρίς ουσιαστικό κέρδος

Λευκωσία: «Ακόμα υπάρχει ανθρωπιά» - Έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει κοπέλα με αναπνευστικά προβλήματα χωρίς ουσιαστικό κέρδος

«Ακόμα υπάρχει ανθρωπιά» αναφέρει σε δημοσίευση της σε ομάδα στο Facebook πολίτης, που θέλησε να ευχαριστήσει φαρμακοποιό που αν και δεν είχε διαθέσιμη μπουκάλα οξυγόνου, έκανε ότι μπορούσε και δεν ζήτησε λεφτά αν δεν χρησιμοποιήσει το οξυγόνο.

Συγκεκριμένα, πολίτης χρήστης του Facebook, που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκε να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Ο πολίτης τηλεφώνησε σε συγκεκριμένο φαρμακείο στην Έγκωμη, ρωτώντας αν υπάρχουν διαθέσιμες μπουκάλες οξυγόνου και ενώ το φαρμακείο δεν είχε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμες μπουκάλες, όπως αναφέρει η χρήστης του Facebook, η κοπέλα στο φαρμακείο έκανε ότι ήταν δυνατό για να την βοηθήσει, μιλώντας με προμηθευτές. Τελικά η φαρμακοποιός βρήκε τη μπουκάλα που χρειαζόταν η ασθενής, χωρίς να ζητήσει λεφτά αρχικά αφού της ανέφερε ότι αν την χρησιμοποιήσει τότε θα τα βρούν. Δείτε την ανάρτηση: «Ακόμα υπάρχει Ανθρωπιά! Φαρμακείο Μαρλεν Κεφαλά στην Εγκωμη απέναντι από το Απολλώνιο Νοσοκομείο...Αντιμετωπίζω κάποια αναπνευστικά προβλήματα και χρειάζεται να ταξιδέψω με μπουκάλα οξυγόνου στην πτήση! Στην προσπάθεια μου να βρώ, έτυχε να καλέσω στο φαρμακείο της για να ρωτήσω αν έχει διαθέσιμες... Ευγενέστατη η κοπέλα που μου μίλησε, έδειξε τρομερό ενδιαφέρον να μιλήσει με εταιρείες που προμηθεύουν οξυγόνο και χωρίς ουσιαστικό κέρδος...μου βρήκε!! Όταν την ρώτησα τι κοστίζει μου είπε ΤΙΠΟΤΑ! Αν την χρησιμοποιήσεις τότε θα τα βρούμε..... Σας ευχαριστώ παρα πολύ! Αξίζετε συγχαρητήρια!»  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top