LIFESTYLE

Ποιοι «έσκασαν» τα πολλά λεφτά στην συναυλία της Βίσση στην Μύκονο; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιοι «έσκασαν» τα πολλά λεφτά στην συναυλία της Βίσση στην Μύκονο; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αρκετό κέφι αλλά χωρίς τις υπερβολές και τα εφέ από τους Άραβες στον Ρέμο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, 7/8, η συναυλία της Άννας Βίσση σε παραθαλάσσιο μαγαζί της Μυκόνου.

Παρά τις σχετικά προσιτές τιμές για Μύκονο που πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ η προσέλευση ήταν μεν ικανοποιητική ωστόσο οι καταναλώσεις μάλλον περιορισμένες. Ωστόσο κάποιοι φανατικοί θαυμαστές της αειθαλούς τραγουδίστριας έδωσαν τα ρέστα τους…. Και χρηματικά…. Μεταξύ των επωνύμων που έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, η Βίκυ Λέανδρος και η απόλυτα αμακιγιάριστη και μητέρα πλέον δύο παιδιών Σοφία Καρβέλα. Το χοντρό παιχνίδι όμως παίχτηκε μετά. Διάφοροι φουσκωτοί μυημένοι στα κόλπα του πληρωμένου έρωτα έδωσαν λοιπόν το παρόν στη συναυλία γνωρίζοντας εκ των προτέρων το target group που θα στοχεύσουν. Και οι περισσότεροι πέτυχαν διάνα με gay εύπορους τουρίστες που μετά την ξέφρενη διασκέδαση με την «θεά Άννα» ήθελαν και συνέχεια. Και φυσικά την είχαν… Τα ραντεβού των πρώτων πρωινών ωρών κλείστηκαν σε σκάφη και ξενοδοχεία με τους σφίχτες που είχαν κατέβει μιλημένοι από στόμα σε στόμα για το event να αποχωρούν από το νησί των Ανέμων με τσέπες γεμάτες με κατοστάρικα…. Κάποιοι βέβαια βγάζουν όλη τη σεζόν στο νησί προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top