ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Εξακριβώθηκε το ποσό που άρπαξαν οι ένοπλοι - Οι περιγραφές προσομοιάζουν με τις άλλες υποθέσεις

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Εξακριβώθηκε το ποσό που άρπαξαν οι ένοπλοι - Οι περιγραφές προσομοιάζουν με τις άλλες υποθέσεις

Εξακριβώθηκε το ποσό που άρπαξαν οι δυο δράστες στη ληστεία που διαπράχθηκε σε υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου στον Άγιο Αθανάσιο, το πρωί της Τετάρτης 16/8.

Του Τάσου Χριστοδούλου Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία το ποσό ανέρχεται στις 40 χιλιάδες ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι δυο ένοπλοι, έφεραν κράνη στο πρόσωπο (ο ένας μαύρο κι ο άλλος ασημί) και υπό την απειλή ενός κοντόκαννου κυνηγετικού και ενός περιστρόφου, ζήτησαν από τους τρεις υπαλλήλους που βρίσκονταν στο υποκατάστημα, τα χρήματα. Εντός του υποκαταστήματος εκείνη τη στιγμή υπήρχαν και τέσσερις πελάτες χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η ζωή κανενός. Ακολούθως οι δράστες κι όταν εισέπραξαν τα χρήματα, διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε δέκα λεπτά αργότερα σε κοντινό σημείο από την ΣΠΕ να φλέγεται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Εικόνες από την κλοπιμαία μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες – Μίλησαν ελληνικά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί. Την ίδια ώρα, το ΤΑΕ Λεμεσού, αξιολογώντας μαρτυρικό και οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποκαταστήματος, έχει ενδείξεις που καταδεικνύουν ότι οι δράστες προσομοιάζουν με τις δυο άλλες ληστείες που έγιναν σε ΣΠΕ στον Πύργο Λεμεσού και στην Τίμη της Πάφου, στις 2 και 7 Αυγούστου αντίστοιχα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Υπό την απειλή όπλων απέσπασαν χρηματικό ποσό – Έφεραν κράνη στο πρόσωπο – Τι γνωρίζουμε  Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και αναζητεί τους δράστες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top