ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση σε πτήση από την Κύπρο: Κατέβασαν από το αεροπλάνο γυναίκα με αλλεργία στους ξηρούς καρπούς – «Είσαι ηλίθια;»

Αναστάτωση σε πτήση από την Κύπρο: Κατέβασαν από το αεροπλάνο γυναίκα με αλλεργία στους ξηρούς καρπούς – «Είσαι ηλίθια;»

Το 2012 η Helen Kotonias ανέπτυξε μια αλλεργία στους ξηρούς καρπούς που ακόμα και με την μυρωδιά τους μπορεί να πάθει αναφυλακτικό σοκ, κάτι που μπορεί και να την σκοτώσει όπως δηλώνει η ίδια.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού Μιλώντας το πρωί της Τρίτης 29/8 στην εκπομπή «This Morning today» του ITV κατήγγειλε ότι έχει μείνει «παγιδευμένη» στην Κύπρο καθώς η αεροπορική εταιρία αρνήθηκε να την επιβιβάσει στη πτήση της επιστροφής για Αγγλία. Όπως δήλωσε η ίδια η αλλεργία της στους ξηρούς καρπούς είναι κάτι πολύ σοβαρό και ζήτησε από τους αεροσυνοδούς όπως ενημερώσουν τους επιβάτες για την αλλεργία της, έτσι ώστε να μην γίνει κάποιο δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αντί αυτού οι αεροσυνοδοί ενημέρωσαν μόνο την σειρά της και τις δύο μπροστινές με αποτέλεσμα η ίδια να αντιδράσει. «Δεν καταλαβαίνουν ότι ακόμα και η μυρωδιά ξηρών καρπών μπορεί να με σκοτώσει» ήταν τα λόγια της, αφού στο αεροπλάνο ο αέρας είναι ανακυκλωμένος. Μετά από τη διαφωνία και τον διαπληκτισμό με το προσωπικό, το οποίο δεν θέλησε να κάνει ανακοίνωση ώστε η ίδια να ταξιδέψει με ασφάλεια, την συνόδευσαν έξω από το αεροπλάνο. «Ποιου θα χαλούσαν οι διακοπές αν δεν κατανάλωνε ξηρούς καρπούς στην πτήση» διερωτήθηκε ο παρουσιαστής με την Βρετανική πρεσβεία να κάνει διαβήματα ώστε η Helen να επιστρέψει με ασφάλεια στην Αγγλία. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Kotonias αναφέρει ότι παρόμοιο πρόβλημα συνάντησε και στο ταξίδι της από Αγγλία στην Κύπρο και μάλιστα κάποιος επιβάτης της είπε στα Ελληνικά «Είσαι ηλίθια;» όταν η ίδια εξηγούσε το πρόβλημα της .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top