ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση κατά του Προέδρου Αναστασιάδη από το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα

Επίθεση κατά του Προέδρου Αναστασιάδη από το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα

Επίθεση κατά των ενεργειών που πράττει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξαπέλυσε το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου για τις Προεδρικές Εκλογές, Γιώργου Λιλλήκα. 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η πλευρά του κ. Λιλλήκα, αναφέρεται ότι, "μετά την παραβίαση του Νόμου Προστασίας Εμπιστευτικών Πληροφοριών με τη διαρροή Απόρρητων εγγράφων ο κ. Αναστασιάδης αποφάσισε να παραβιάσει και τις διοικητικές διαδικασίες του κράτους". Στην συνέχεια υπογραμμίζεται ότι, "για να γίνει πιστευτός στους κατοίκους της περιοχής Τροόδους, που απογοήτευσε με τις κατ εξακολούθηση ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις του, ανακοίνωσε ότι θα διορίσει ιδιώτη κοινοτάρχη και επιχειρηματία ως σύμβουλο του και συντονιστή του αναπτυξιακού έργου της περιοχής". Ενώ διερωτώνται αν, "τόσο ανεπαρκείς και αναποτελεσματικούς θεωρεί τους αρμόδιους υπουργούς του ο κ. Αναστασιάδης που κρίνει ότι χρειάζεται ένας ιδιώτης να τους συντονίζει;" Τέλος, αναφέρεται ότι, "ο κ. Αναστασιάδης για ακόμα μια φορά δείχνει ασέβεια προς τους νόμους και τους κρατικούς θεσμούς. Αντί ως αρχηγός του κράτους να είναι θεματοφύλακας των θεσμών και των αρχών της χριστής διοίκησης έχει επιλέξει όλα να τα υποσκάψει και να τα θυσιάσει στο βωμό των εκλογικών σκοπιμοτήτων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ: 40 έργα υλοποιούνται στην περιοχή Τροόδους και θα είναι έτοιμα το προσεχές διάστημα

ΠτΔ: «Δεν συνδέουμε τις Προεδρικές με τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού» - «Απαράδεκτες οι δηλώσεις από πλευράς του Ακιντζί»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top