ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αμφισβητεί σημεία της έκθεσης για τον τραυματισμό του Κυριακίδη η κατηγορούσα αρχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αμφισβητεί σημεία της έκθεσης για τον τραυματισμό του Κυριακίδη η κατηγορούσα αρχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 4 Οκτωβρίου τα νεότερα σε σχέση με την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου του 2015.

Του Φάνη Μακρίδη Η κατηγορούσα αρχή στην προηγούμενη δικάσιμο είχε αμφισβητήσει σημεία της έκθεσης της λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας για τον 50χρονο καταδικασθέντα Ιωάννη Κυριακίδη. Έτσι, από τη στιγμή που η συνήγορος υπεράσπισης δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα βεβαιωτικά έγγραφα, δόθηκε αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου, οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου το δικαστήριο για την υπόθεση (12:00). Σημειώνεται πως η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας αμφισβήτησε σημεία της έκθεσης του Γραφείου Ευημερίας σε σχέση με (1) τον τραυματισμό του Κυριακίδη και (2) τη διαγωγή του στις Φυλακές. Οπόταν η συνήγορος υπεράσπισης έκανε αιτήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και τις Κεντρικές Φυλακές, προκειμένου να πιστοποιήσει τις σχετικές αναφορές της έκθεσης. [caption id="attachment_186510" align="alignnone" width="550"] Ο Κυριακίδης καθώς μεταφέρεται στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού με τροχοκάθισμα. Η κατηγορούσα αρχή αμφισβήτησε σημεία από την έκθεση του Γραφείου Ευημερίας σε σχέση με τον τραυματισμό του καταδικασθέντος.[/caption] Περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε ένοχο τον Κυριακίδη στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά και στις κατηγορίες της οδήγησης με ταχύτητα και της έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, αλλά και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. [caption id="attachment_186512" align="alignnone" width="550"] Ο 25χρονος Στέφανος Γεωργίου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.[/caption] Θυμίζουμε πως στις 30/10/2015 ο 48χρονος τότε Ιωάννης Κυριακίδης, πρώην οδηγός ταξί κι ενώ κινείτο στην παραλιακή οδό της Λεμεσού, στην περιοχή του Εναέριου, καρφώθηκε βίαια με το όχημά του σ΄ αυτό του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι, το οποίο ήταν σταματημένο σε φώτα τροχαίας. Το όχημα του 25χρονου μετά την πρόσκρουση, απογειώθηκε και κατέληξε στο απέναντι κιγκλίδωμα του δρόμου. Το αυτοκίνητο του 25χρονου είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον άτυχο Στέφανο Γεωργίου να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. [caption id="attachment_186513" align="alignnone" width="550"] «Ο Κυριακίδης ήρθε και μου είπε ότι δεν κοιμάται την νύχτα. Εγώ τζοιμούμαι;», είχε δηλώσει στο ThemaOnline (19/05/2016) ο κ. Γιώργος Γεωργίου, πατέρας του αδικοχαμένου Στέφανου.[/caption] Κατά την ανάγνωση της καταδικαστικής απόφασής του τον περασμένο Ιούνιο, το Δικαστήριο είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι ο Κυριακίδης μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε «εν κινήσει φονικό όπλο», επιφέροντας το θάνατο στον 25χρονο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου Στ. Γεωργίου από το Κολόσσι: «Ο Κυριακίδης ήρθε και μου είπε ότι δεν κοιμάται την νύχτα. Εγώ τζοιμούμαι;» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Είχε παρατηρήσει, ακόμη, ότι συμπεριφέρθηκε με αδιαφορία έναντι του νόμου, γνωρίζοντας πως είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή κι είχε στερηθεί της άδειας οδήγησης. Υπενθυμίστηκε πως ο Κυριακίδης είχε προηγουμένως κριθεί ένοχος σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ με 201 χιλιόμετρα την ώρα, αντί των 80 χιλιομέτρων που ήταν το ανώτατο όριο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top