ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 9/9 η κηδεία του καλοσυνάτου και χαμογελαστού Παναγιώτη – Η παράκληση των οικείων του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Σάββατο 9/9 η κηδεία του καλοσυνάτου και χαμογελαστού Παναγιώτη – Η παράκληση των οικείων του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γράφεται το Σάββατο 9/9 ο τραγικός επίλογος του θανάσιμου τραυματισμού του άτυχου Παναγιώτη Παναγιώτη Χατζηνικόλα από 76χρονο οδηγό διπλοκάμπινο, δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ο ισχυρισμός του 76χρονου που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 33χρονο ποδηλάτο στον ιερό Ναό Αγ. Βαρβάρας στο Ζακάκι με τους οικείους του να κάνουν έκκληση όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια. Να θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιών 2 ετών το οποίο πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να στηρίξουν με κάθε τρόπο αφού σε τόσο μικρή ηλικίας χάνει ένα από τα πολυτιμότερα πρόσωπα στη ζωή ενός ανθρώπου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που μίλησε στο ThemaOnline μετά την νενομισμένη νεκροτομή ο θάνατος του 33χρονου ήταν ακαριαίος και οφείλεται σε πολυτραυματισμό ενώ έφερε και σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον κτύπησε, τον εκτίναξε, τον είδε να καταλήγει στο χωράφι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο – Αφήνει ορφανό ένα 2χρονο αγγελούδι Δείτε την ανάρτηση φίλων του 33χρονου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top