ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε σχολείο στις ΗΠΑ: Άντρας άνοιξε πυρ – Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Τρόμος σε σχολείο στις ΗΠΑ: Άντρας άνοιξε πυρ – Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν την Τετάρτη 13/9 όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κοντά στο Σποκέιν, στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, ανέφερε η αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η εφημερίδα Spokesman-Review τόνισε ότι ένας ύποπτος συνελήφθη έπειτα από το περιστατικό στο σχολείο Freeman στο προάστιο Ρόκφορντ του Σποκέιν.  Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν. Κανένα από τα θύματα δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές και δεν κατέστη άμεσα σαφές αν ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται μαθητές ή προσωπικό του σχολείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου Νικόλ Στιούαρντ. Αξιωματούχοι του νοσοκομείου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου αργότερα για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες, τόνισε η εκπρόσωπος. Ο φερόμενος δράστης επίσης δεν έχει ταυτοποιηθεί, με τον σερίφη του Σποκέιν, Όζι Κνέζοβιτς, να τονίζει ότι: "Ο δράστης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top