ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του 67χρονου ψαρά – Έρευνες σε περιοχή 180 χιλιομέτρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού του 67χρονου ψαρά – Έρευνες σε περιοχή 180 χιλιομέτρων

Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του αγνοούμενου ψαρά, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί, αναφέρει με ανακοίνωση του το ΚΣΕΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες προς εντοπισμό του αγνοούμενου ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, όταν είχε μεταβεί για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Λεμεσού. Σημειώνεται ότι οι έρευνες κάλυψαν περιοχή και ακτογραμμή περίπου 180 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λεμεσού. Εκτελέστηκαν επίσης υποβρύχιες έρευνες πλησίον του σημείου όπου βρέθηκε η ακυβέρνητη βάρκα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη 67χρονου ψαρά – Εντοπίστηκε μόνο η βάρκα – Ελικόπτερο στον αέρα Στις έρευνες συμμετείχαν υπό το συντονισμό του ΚΣΕΔ, ελικόπτερα της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και της 460 ΜΕΔ του ΓΕΕΦ, σκάφη της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ, καθώς και σκάφη και ομάδα δυτών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Στις έρευνες συνέδραμαν επίσης και εμπορικά πλοία που βρίσκονται στον κόλπο Λεμεσού καθώς επίσης και κινητά και σταθερά μέσα του συστήματος Παράκτιας Παρατήρησης του ΚΣΕΔ.. «Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του αγνοούμενου ψαρά, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο το πρωί με περιπολίες από Ελικόπτερο της Ε.Φ. και σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας κατά μήκος των ακτών. Θα εκτελούνται επίσης στο πλαίσιο περιπολιών ή και αν ληφθούν νέες πληροφορίες που να αφορούν στο περιστατικό», καταλήγει η ανακοίνωση. Από ΚΥΠΕ *Φωτογραφιες αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top