ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαράς – Αμφίβιο αεροσκάφος τον εντόπισε να επιπλέει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος ψαράς – Αμφίβιο αεροσκάφος τον εντόπισε να επιπλέει

Στον 67χρονο ψαρά που αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής (22/9) ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (24/9) στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδια πηγή, την σορό του 67χρονου αναγνώρισε ο γιος του, ενώ τον 67χρονο εντόπισε να επιπλέει σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή στην Αμαθούντα, μικρό αμφίβιο αεροσκάφος που πετούσε πάνω από την περιοχή. Την σορό του άτυχου ψαρά μετέφερε σκάφος της Λιμενικής στο Λιμάνι Λεμεσού και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή Εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ τα αίτια θανάτου του 67χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την διενέργεια νεκροτομής. Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top