ΚΥΠΡΟΣ: “Πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο – Δεν σταμάτησε ούτε σε σήμα αστυνομικού

ΚΥΠΡΟΣ: “Πετούσε” στον αυτοκινητόδρομο – Δεν σταμάτησε ούτε σε σήμα αστυνομικού

Μέλη του Ουλαμός Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, πριν την έξοδο Λυμπιών, εντόπισαν γύρω στις 1.10 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9), αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 207 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε σήμα να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε την πορεία του. Ανακόπηκε τελικά μετά την έξοδο Αθηαίνου προς Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 29χρονος από την επαρχία Αμμοχώστου ενώ σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ που ακολούθησε, η ένδειξη ήταν 63μg αντί 22 που είναι το ανώτατο όριο, ενώ η τελική ένδειξη ήταν 48μg. Αυτός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE