ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκινά και επίσημα το κόμμα των Ρώσων – Μέλη του και γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκινά και επίσημα το κόμμα των Ρώσων – Μέλη του και γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την δράση του το νέο κυπριακό κόμμα “Εγώ ο πολίτης”, αφού έλαβε την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές και από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει και η επίσημη υπογραφή των εγγράφων από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφέρετε ότι πίσω από την δημιουργία του κόμματος “Εγώ ο πολίτης”, βρίσκονται Ρώσοι με κυπριακή υπηκοότητα, ενώ επικεφαλής, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο Ρώσος με κυπριακή υπηκοότητα επιχειρηματίας Αλεξέι Βολομποεφ, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στην Λεμεσό. Μιλώντας στον «Φ» εκ μέρους του γραφείου του νέου κόμματος ο Δημήτρης Μιχαλοκάκος, ανέφερε ότι η ιδέα μπορεί αρχικά να άνηκε σε Ρώσους της Κύπρου, αλλά στην πορεία αγκαλιάστηκε από πολλούς Κύπριους, ενώ στο καταστατικό του κόμματος αναφέρεται ότι μέλη του μπορούν να γίνουν Κύπριοι και Ευρωπαίοι πολίτες. Σύμφωνα με τον «Φ», γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου εξέφρασαν ενδιαφέρον να γίνουν μέλη, ενώ όσον αφορά την πρώτη εμφάνιση του νέου κόμματος, αυτή αναμένεται στις ευρωεκλογές του 2019. Αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως επίσης και στροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη είναι μερικές από τις ριζικές τομές που θέλει να φέρει στην Κύπρο το κόμμα “Εγώ ο Πολίτης, αναφέρει ο «Φ». ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top