LIFESTYLE

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα: Το πιο πετυχημένο δίδυμο της Αθήνας «κατεβαίνει» στην Λεμεσό!

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα: Το πιο πετυχημένο δίδυμο της Αθήνας «κατεβαίνει» στην Λεμεσό!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ενώνουν και πάλιν τις φωνές τους και μοιράζονται την ίδια σκηνή για πρώτη φορά στην Λεμεσό.

Σκοπός τους να χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά στους παρευρισκόμενους με δυνατές ερμηνείες και συγκινητικές στιγμές. Οι δύο από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμο σκοπεύουν να μας δώσουν μία μικρή γεύση από την πρόσφατη συνύπαρξή τους στο αθηναϊκό Ποσειδώνιο τραγουδώντας ο Πλούταρχος επιτυχίες όπως  ''Ποιο μονοπάτι '', το  ''Σαν να είσαι εδώ '', ''Το γράμμα '', ''Μια καλησπέρα '' και η Πέγκυ Ζήνα το ''Ένα '', το  ''Παραδώσου '', ''Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα '', ''Ματώνω '' και το  ''Μου λείπεις''. Ο έρωτας, η συγκίνηση και το κέφι ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεων τους που μονοπώλησαν τις επιλογές του κοινού στη νυχτερινή Αθήνα, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων τον περασμένο χειμώνα, με ένα πρόγραμμα αντάξιο της πορείας τους. Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα συναντιούνται ξανά επί σκηνής, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου,  στο Colosseo στη Λεμεσό, παρέχοντας τη δυνατότητα και στο κοινό της Κύπρου να τους απολαύσει μαζί με την Emporium cars. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 99994040.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top