ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν ο Χριστόφιας συνάντησε τον νεοφιλελεύθερο Μάικ στου Μαλά – Η αντίδραση του Άντρου - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Όταν ο Χριστόφιας συνάντησε τον νεοφιλελεύθερο Μάικ στου Μαλά – Η αντίδραση του Άντρου - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Κεντρικό Επιτελείο του Σταύρου Μαλά στη Λευκωσία, το βράδυ της Τετάρτης 11/10, όπου τελέστηκαν τα εγκαίνια, με δυο παρουσίες να ξεχωρίζουν.

Του Τάσου Χριστοδούλου Η πρώτη, αυτή του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Η δεύτερη παρουσία, που ενδεχομένως να μην ήταν και τόσο αναμενόμενη ή δεδομένη, ήταν αυτή του παραλίγο υποψήφιου του ΑΚΕΛ,  Μάικ Σπανού. Σε παραπολιτικό επίπεδο ομιλούντες, η συνάντηση των δυο, στον ίδιο χώρο για τον ίδιο σκοπό, είχε την δική της σημασία. Αυτό διότι ο κ. Χριστόφιας ήταν κάθετα ενάντια στην υποψηφιότητα Μάικ Σπανού κάτι που εξέφρασε και δημόσια στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma στις 30 του Αυγούστου. Ο κ. Χριστόφιας δήλωσε για το πρόσωπο του, «… Ένας νεοφιλελεύθερος. Ένας άνθρωπος  ο οποίος καμιά σχέση δεν μπορεί έχει ούτε με την ιστορία ούτε με την πολιτική του ΑΚΕΛ. Εγώ εξεπλάγην πραγματικά και άσκησα και κριτική». Οι δυο διαφορετικοί κόσμοι λοιπόν συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης. Ο Μαίκ Σπανός σε απόσταση ενός μέτρου από την Δημήτρη Χριστόφια τα έλεγε σε πολύ φιλικό κλίμα με τον Άντρο Κυπριανού αναμένοντας την είσοδο του Μαλά. Κατά την ολιγόλεπτη αναμονή ο Μάικ γύρισε προς τα πίσω, είδε τον Δημήτρη Χριστόφια και άπλωσε το χέρι χαιρετώντας τον, σπάζοντας έτσι τον πάγο... Στη μέση των δυο, βρισκόταν ο Άντρος Κυπριανού όπου βλέποντας αυτή την εικόνα έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στ. Μαλάς: Πιστεύω ακράδαντα ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε κίνδυνο Θερμές χαιρετούρες ο κ. Σπανός αντάλλαξε και με τον κ. Μαλά, ο οποίος στην ομιλία του έστειλε μήνυμα αγωνιστικότητας σε όλες τις δυνάμεις που θέλουν λύση του Κυπριακού, συμβίωση με τους Τουρκοκύπριους, αξιοκρατία και ανάπτυξη για όλους. [caption id="attachment_198764" align="alignnone" width="550"] Εγκαίνια κεντρικού εκλογικού επιτελείου του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά[/caption] Φωτογραφίες από Επιτελείο: Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια:   *Η φωτογραφίες είναι από το ΚΥΠΕ και από την επίσημη σελίδα του εκλογικού επιτελείου του Σταύρου Μαλά όπως και το βίντεο  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top