Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

> style="text-align: justify"> >

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ήταν κατατοπιστικός όσο αφορά τους τραυματίες αλλά ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Δόξα για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό είχαμε καλή κίνηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν κακή, δεν ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι αδικαιολόγητη και έχω παράπονα από τους παίκτες μου».

Για τους τραυματίες:«Δεν μπορώ να γνωρίζω ο Λάγο έπαθε διάστρεμα, δεν πρέπει να ρισκάρουμε με τον Καρλάο, ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα αλλά θα χρειαστούν χρόνο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κέρμα των 2 ευρώ που μόλις κόπηκε και ήδη πολλαπλασίασε την αξία του επί 150
Προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς 23χρονος - Έπεσαν πυροβολισμοί και ανακόπηκε το όχημά του
Συνελήφθη 23χρονος για υπόθεση εμπρησμού στη Λεμεσό
ΔΗΚΟ: Στην αναζήτηση υποψηφίων ενόψει βουλευτικών εκλογών - Κάνει δεύτερες σκέψεις, ο Γιώργος Βαρνάβα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουνίου

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE