Απειλεί με πρόστιμα και εξώδικα ο Δήμος Λατσιών…

Απειλεί με πρόστιμα και εξώδικα ο Δήμος Λατσιών…

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια την Παρασκευή (27/10) ενημερώνει για την επιστολή που έχει λάβει από τον Δήμο Λατσιών, η οποία αναφέρει ότι απαγορεύεται η στάθμευση κατά μήκος, στους πεζόδρομους και στις παράπλευρες οδούς της Λεωφόρου Φίλιππου Παπακυπριανού, προειδοποιώντας τους φίλους των “πρασίνων” να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως έχει λάβει επιστολή από τον Δήμο Λατσιών, μέσω της οποίας σημειώνεται πως η στάθμευση κατά μήκος, στους πεζόδρομους και στις παράπλευρες οδούς της Λεωφόρου Φίλιππου Παπακυπριανού, απαγορεύεται.

Όπως τονίζεται στην επιστολή, ο Δήμος έχει λάβει σχετικά παράπονα από δημότες, οι οποίοι καταγγέλουν πως λόγω της στάθμευσης στους συγκεκριμένους χώρους, προκαλείται κοσμοσυρροή και προκύπτουν κίνδυνοι για τους πεζούς.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE