ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η εκνευριστική ιστορία με την άμυνα και στα «σκουπίδια» άλλοι δυο βαθμοί

Η εκνευριστική ιστορία με την άμυνα και στα «σκουπίδια» άλλοι δυο βαθμοί

> style="text-align: justify"> >

Για ένα ακόμη παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια «χύνει τη καρδάρα με το γάλα» στις καθυστερήσεις, από παιδαριώδη λάθος του τερματοφύλακα της και όπως πολύ σωστά είπε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του έγινε πλέον «ειδική στις αυτοκτονίες».

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Το «τριφύλλι» παρουσίασε δύο πρόσωπα στο σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο και δεν μπορούσε ούτε να κρατήσει μπάλα ούτε να φτιάξει φάσεις, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με δύο επιθετικούς (Ντάρμπισαϊρ-Λόπες) σε σύστημα 4-4-2.

Οι «πράσινοι» είχαν πολλά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν πολλά λάθη και έχασαν αρκετές μονομαχίες απέναντι σε μία καλύτερη και πιο αποφασιστική Ανόρθωση, ενώ η απουσία επιτελικού μέσου ήταν ευδιάκριτη στον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξη της ομάδας, η οποία προσπαθούσε μάταια να φτιάξει φάσεις κυρίως από τα άκρα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top