ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ηλικιωμένοι πωλούν τις περιουσίες τους για να ζήσουν μόνιμα σε τέτοια κέντρα – Σε λειτουργία από το 2018 στην Τερσεφάνου το Eden Seniors Resort – PICS&VIDEO

Ηλικιωμένοι πωλούν τις περιουσίες τους για να ζήσουν μόνιμα σε τέτοια κέντρα – Σε λειτουργία από το 2018 στην Τερσεφάνου το Eden Seniors Resort – PICS&VIDEO

Ένα σύγχρονο κέντρο ευεξίας, ένα σύγχρονο «χωριό» ανοίγει τις πόρτες του αποκλειστικά για ηλικιωμένους και Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.

Πρόκειται για μία υποσχόμενη επένδυση στην Τερσεφάνου, πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα. Ο λόγος για το Eden Seniors Resort, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του την χρονιά που μας έρχεται, προσφέροντας στα άτομα της τρίτης ηλικίας υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Οι ηλικιωμένοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή τους. Προσέφεραν πολλά στην οικογένειά τους. Τώρα ήρθε η στιγμή να γνοιαστεί κάποιος άλλος γι’ αυτούς. Θα ήταν ωραίο να έχουν φίλους έτοιμους να παίξουν χαρτιά, τάβλι ή να κάνουν μια βόλτα. Ιδανικό θα ήταν να δοκιμάσουν ένα νέο χόμπι. Η ιδέα της δημιουργίας του έργου είναι κυρίως η ύπαρξη μιας προσιτής λύσης για ανάπαυση, απευθυνόμενη στους ηλικιωμένους. Το EDEN SENIORS RESORT είναι ένα πολυτελές κέντρο ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων ατόμων στην Τερσεφάνου, που στοχεύει σε προγράμματα αποκατάστασης για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες του. Οποιοσδήποτε πελάτης θα μπορεί να ξεκουραστεί για λίγες μέρες συμπεριλαμβανομένων των διανυκτερεύσεων, των γευμάτων, των μασάζ, και των θεραπειών spa. Στο Eden Resort Wellness προσφέρονται υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης. Οι υπηρεσίες είναι τόσο διαφορετικές όσο οι κάτοικοί τους και οι μοναδικές ανάγκες τους. Παρέχονται εξαιρετικές εμπειρίες είτε για μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη διαμονή, περιποίηση ευεξίας, αποκατάσταση, νοσηλευτική φροντίδα, ανεξάρτητη ή υποβοηθούμενη διαβίωση ή ένα νέο σχέδιο ζωής. Το EDEN RESORT δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άλλο οίκο ευγηρίας. Δημιουργείται ένα πολύ ανώτερο προϊόν που μέχρι σήμερα κανένας άλλος δεν προσφέρει. Η φροντίδα πρέπει να παρέχεται με πνεύμα φιλοξενίας, αγάπης και ευεξίας. Πρόκειται για συγκρότημα το οποίο βασίζεται στα πρότυπα των μεγάλων δυτικών χωρών στις οποίες είναι αρκετά διαδεδομένα τα resorts για ηλικιωμένους όπου πωλούν τις περιουσίες τους για να μετακομίσουν μόνιμα σε αυτά προκειμένου να ζήσουν χαλαρά και ξεκούραστα το υπόλοιπο της ζωής τους. Οι ηλικιωμένοι που θα θελήσουν να γίνουν κάτοικοι του resort θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με καινούρια άτομα και φυσικά θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν καινούριο χόμπι. Στο σύγχρονο αυτό χωριό οι ηλικιωμένοι έχουν την ευκαιρία για ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης όπου θα προσφέρεται αποκλειστική περίθαλψη από ιατρικό προσωπικό, μαθήματα yoga, ομαδικά παιχνίδια, φυσιοθεραπεία, μασαζ, υδροθεραπεία, προγράμματα εκγύμνασης, μαθήματα υγιεινού τρόπου ζωής – κηπουρικής – κολύμβησης, βραδιές μουσικής και άλλοι πολλοί ποιοτικοί τρόποι απασχόλησης που έχουν ως σκοπό το ψηλό βιωτικό επίπεδο των κατοίκων του Resort. Το πρωτοποριακό resort που ξεκινάει τη λειτουργία του τον επόμενο χρόνο, θα προσφέρει στους ενοίκους του ποιοτικό τρόπο ζωής δραστηριοποιώντας ξανά τα άτομα της τρίτης ηλικίας προσφέροντας τους φροντίδα και απασχόληση. Το πρωτοποριακό resort αρχίζει την λειτουργία του τον Ιανουάριο 2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top