Ευκαιρία για ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό (τα νέα από την προπόνηση)

Ευκαιρία για ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό (τα νέα από την προπόνηση)

Ο ΑΠΟΕΛ μια μέρα μετά το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης ρίχθηκε στις προπονήσεις ενόψει του παιχνιδιού της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους «γαλαζοκίτρινους» ο Ιωάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Waterman και Milanov ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ενώ όσοι αγωνίστηκαν χθές(21/11) κόντρα στην «Βασίλισσσα» της Ευρώπης έκαναν αποθεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες για αύριο ημέρα Πέμπτη (23/11) καθώς τους έχει παραχωρηθεί ρεπό, και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για το ματς με τους “μαυροπράσινους”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE