Ευκαιρία για ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό (τα νέα από την προπόνηση)

Ευκαιρία για ξεκούραση πριν τον Ολυμπιακό (τα νέα από την προπόνηση)

Ο ΑΠΟΕΛ μια μέρα μετά το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης ρίχθηκε στις προπονήσεις ενόψει του παιχνιδιού της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους «γαλαζοκίτρινους» ο Ιωάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Waterman και Milanov ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ενώ όσοι αγωνίστηκαν χθές(21/11) κόντρα στην «Βασίλισσσα» της Ευρώπης έκαναν αποθεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες για αύριο ημέρα Πέμπτη (23/11) καθώς τους έχει παραχωρηθεί ρεπό, και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για το ματς με τους “μαυροπράσινους”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

Με μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει πέντε πτυχές προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE