ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα κριτήρια παραμονής του Ιδιάκεθ

Τα κριτήρια παραμονής του Ιδιάκεθ

Όταν στην ΑΕΚ μιλάμε για ανανεώσεις δεν πρέπει να αφήνουμε στην απ’ έξω τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Το συμβόλαιο του Βάσκου τεχνικού ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και σίγουρα πέρα από τα πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν είναι και αυτό ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο.

Σημαντικό είναι και τι θέλει ο ίδιος ο Ιδιάκεθ. Ο οποίος μάλλον ήταν ξεκάθαρος στην πρόσφατη συνέντευξη του στην SportDay, ότι θέλει να μείνει μεν, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να νιώσει ότι τον θέλει και ο κόσμος. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει μία κάπως… περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον Ιδιάκεθ.

Από τη μία αποθεώνεται και από την άλλη αμφισβητείται. Αν στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ κερδίσει κάποιο τίτλο, τότε δεν πρέπει να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για το ποιο θα είναι το μέλλον του. Ο Ρόκα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι δεδομένο ότι θα τον φωνάξει στο γραφείο του για ναν συζητήσουν για νέο συμβόλαιο, πιθανόν ξανά διετούς διάρκειας.

Ο ίδιος ο Ιδιάκεθ δεν φαίνεται να βιάζεται σε αυτό το κομμάτι. Ναι μεν μπορεί να τον απασχολεί, όμως δεν είναι τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα του και ίσως να μην είναι και ούτε του Ρόκα. Ποτέ δεν μπορείς να είναι σίγουρος όμως με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που εξέπληξε.

Με απλά λόγια αν η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο ο Ιδιάκεθ μένει. Αν δεν πάρει κάποιο τίτλο αλλά νιώσει ο ίδιος επιθυμητός στον κόσμο χωρίς μουρμούρα λογικά θα συνεχίσει. Ο Ρόκα όμως είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση και η αλήθεια είναι ότι αν θα έπρεπε να πάρει εδώ και τώρα μία απόφαση, τότε θα έφερνε στον Ιδιάκεθ το συμβόλαιο του και ένα στυλό για να υπογράψει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιορτή της Δημοκρατίας: Η ιστορία των Δημοτικών Εκλογών - Οι Δήμοι, οι εκλεγέντες και η σημερινή μεταρρύθμιση

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε στην κάλπη - Οι ώρες, ο τρόπος ψηφοφορίας και το εκλογικό δικαίωμα

Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο: Γιατί έσκισε τα ψηφοδέλτια ο 58χρονος - «Γιατί να με αναγκάσουν να ψηφίσω;»

Εκλογές 2024: Έφερε τα «άνω-κάτω» και πάλι ο Θεμιστοκλέους - Άφησε εκτός κάλπης το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών

Πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την κλοπή του οχήματος του Φειδία Παναγιώτου

Φουρέιρα-Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους - Το πάρτι δίπλα στη θάλασσα & το όνομα που έδωσαν στον μικρό - Δείτε φωτογραφίες



LIVE - Εκλογές 2024: Η μάχη κομμάτων και υποψηφίων για Ευρώπη και τοπική αυτοδιοίκηση - Όλες οι εξελίξεις

LIVE - Εκλογές 2024: Η μάχη κομμάτων και υποψηφίων για Ευρώπη και τοπική αυτοδιοίκηση - Όλες οι εξελίξεις

Στις 7:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες με οκτώ ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις. Από τη σημερινή διαδικασία θα αναδειχθούν οι έξι Κύπριοι ευρωβουλευτές, οι Πρόεδροι των πέντε Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, οι επικεφαλής των 20 νεοσύστατων δήμων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων και μέλη σχολικών εφορειών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διεκδίκηση έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο από ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ και τον youtuber/tik toker Φειδία Παναγιώτου, όπως και ποιο από τα κόμματα θα ανέβει στην τρίτη θέση σε ποσοστά πίσω από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. Σημειώνεται επίσης η πρώτη συμμετοχή σε εκλογική αναμέτρηση του νεοϊδρυθέντος κόμματος, Volt Κύπρου. To ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top