ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πονοκέφαλος για Δώνη! Πάει χωρίς Πέρεθ, Γκουδίνιο και άλλους τρεις βασικούς με Ερμή

Πονοκέφαλος για Δώνη! Πάει χωρίς Πέρεθ, Γκουδίνιο και άλλους τρεις βασικούς με Ερμή

Την ερχόμενη Τετάρτη (29/11) ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Ερμή, στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε ελέω και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Μόνο που σε αυτό το παιχνίδι ο Γιώργος Δώνης θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Και αυτό γιατί όσοι παίκτες δεν ήταν δηλωμένοι πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση στις 20 Αυγούστου δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όσοι δηλαδή αποκτήθηκαν μετά την 20η Αυγούστου θα είναι εκτός αποστολής.

Κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη μιας και συνολικά αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι πέντε και μάλιστα αρκετά σημαντικοί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται κάτω από τα δοκάρια. Εκεί όπου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Πέρεθ αλλά ούτε και ο Γκουδίνιο.

Αυτόματα φανέλα βασικού θα πάρει ο 19χρονος Αντρέας Παρασκευά, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό μέχρι σήμερα στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία να παίξει και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Απ’ εκεί και πέρα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε οι Σάλαϊ, Ζαχίντ και Βούρος. Πέντε παίκτες που στηρίζεται ο Δώνης αλλά κόντρα στον Ερμή σε μία βδομάδα δεν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα μπορούσε να αποτελούσε τεράστιο πρόβλημα, όμως στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ένα ποιοτικό ρόστερ με εξαιρετικό βάθος και αυτό καλείται να διαχειριστεί σωστά ο Δώνης τη δεδομένη στιγμή.

Πρόβα με Ολυμπιακό;
Το παιχνίδι που ακολουθεί τώρα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο Ελλαδίτης τεχνικός να κάνει κάποιες κινήσεις και να δώσει χρόνο σε παίκτες που ίσως έχει στο μυαλό του για το ματς με τον Ερμή, έτσι ώστε να τους προετοιμάσει καλύτερα. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Μπερόλιο και Οαρ που περιμένουν. Λύσεις και επιλογές υπάρχουν.

Όμως όπως και να το κάνουμε, πέντε απουσίες βασικών είναι πάντα σημαντικές για κάθε ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top