Πήρε γεύση από «Groupama Stadium» ο Απόλλωνας (photos)

Πήρε γεύση από «Groupama Stadium» ο Απόλλωνας (photos)

Μετά την διάσκεψη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή και του Βαλεντίν Ρομπέρζ για το επικείμενο παιχνίδι με την Λυών, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του “Groupama Stadium” και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή είχαν την δυνατότητα να πάρουν γεύση από το στάδιο του αγώνα.

Στους «κυανόλευκους» αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λυών μέσα στην Γαλλία.

[See image gallery at www.themasports.com]
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE