ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πάρει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στην αρένα της Λυών

Να πάρει ότι καλύτερο μπορεί μέσα στην αρένα της Λυών

Ο Απόλλωνας Λεμεσού μέσα στην «Groupama Arena» αναζητά ένα «θαύμα» για να μείνει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή στην πέμπτη αγωνιστική του Europa League, χρειάζεται το τρίποντο μέσα σε μία «καυτή» έδρα για να παραμείνει στο κόλπο έως το τέλος, και τη «μάχη» εντός των συνόρων με την Έβερτον που δείχνει αδιαφορία. Θυμίζουμε ότι η διαφορά από την Λυών και τη προνομιούχο θέση είναι πέντε πόντοι.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Οι «κυανόλευκοι» έχουν τη στήριξη του Προέδρου (περισσότερα ΕΔΩ), με τον ίδιο να νιώθει περήφανος για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο που έφτασαν το «πράγμα» έως εδώ.

Η διοίκηση έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται στην Γαλλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, για το χώρο συγκέντρωσης το οποίο θα είναι η πλατεία Place Bellecour (Περισσότερα ΕΔΩ).

Στα άκρως αγωνιστικά, το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η συμπερίληψη στην αποστολή του Μιγκέλ Μπεντόγια ο οποίος προετοιμάζεται για την επιστροφή στην ενεργό δράση, την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Μακρίδης έμεινε στην Κύπρο προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Φώτης Παπουλής, αφού υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Ο κόσμος καλείται να σταθεί «δίπλα» στους κυπελλούχους που σε κάθε ευρωπαϊκό ματς δίνουν τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου. Στην έδρα των «ζαχαρωτών» δεν έχασαν, στην Ιταλία «λύγισαν» από την πρωτοπόρο του γκρουπ, ενώ επί γαλλικού εδάφους θα διεξαχθεί ένα μοναδικό τεστ που μονάχα ωφέλει έχει να προσφέρει στον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top