ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δύο καλύτερες άμυνες θα «κονταροχτυπηθούν» στο «ΠΑΠ»! Ποιος θα βγει νικητής;

Οι δύο καλύτερες άμυνες θα «κονταροχτυπηθούν» στο «ΠΑΠ»! Ποιος θα βγει νικητής;

Το «ντέρμπι» της 13ης αγωνιστικής χωρίς αμφιβολία θα γίνει μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκεί η «κυρία» μεταμορφώνεται σε ένα σύνολο που δύσκολα της βάζεις τέρμα, με τον Ρόνι Λέβι να είναι ο αρχιτέκτονας.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Η ομάδα της Αμμοχώστου παραμένει αήττητη, και μαζί με τον Απόλλωνα ξεχωρίζουν για το συγκεκριμένο επίτευγμα. Βέβαια, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έχουν συμπληρώσει τους απαιτούμενους αγώνες, σε αντίθεση με τους κυπελλούχους. Ανόρθωση και ΑΕΛ διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, διότι έχουν δεχτεί επτά και πέντε τέρματα αντίστοιχα.

Στο «ΠΑΠ» θα παρακολουθήσουμε λογικά ένα ανταγωνιστικότατο ματς, με την «κυρία» να κερδίζει έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας, ενώ οι Λεμεσιανοί «χτυπούν» συνεχώς στο κατάλληλο σημείο και κυρίως προς το τέλος. Οι γηπεδούχοι στα αγωνιστικά υπολογίζουν στην επιστροφή του Καλό, που θα δώσει ταχύτητα στην επίθεση, αλλά και λύσεις στα χέρια του Λέβι. Αντίθετα, έως τώρα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα οι Σισέ, και Μπανταλόφσκι.

Για την ΑΕΛ από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι δύσκολα. Η έδρα της Ανόρθωσης παραμένει «κάστρο», με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει ως πρώτο μέλημα να «κρατήσει» το «μηδέν» στην άμυνα που θα φέρει βαθμό ή βαθμούς στους «λέοντες». Αν τα καταφέρει, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το φορμάρισμα του Αρουαμπαρένα, ο οποίος σε τέσσερις «μάχες» έχει πετύχει τέσσερα τέρματα.

Πάντως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα «ντέρμπι» με τα… όλα του. Οι χίλιοι ΑΕΛίστες θα δώσουν «χρώμα», παρέα με τους Ανορθωσιάτες που παραδοσιακά γεμίζουν το «σπίτι» τους, διότι κάθε Κυριακή στο «ΠΑΠ» για εκείνους είναι γιορτή.

Τα πέντε τελευταία «ντέρμπι» μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΕΛ:
Απρίλιος 2017: Ανόρθωση – ΑΕΛ 0-1
Οκτώβριος 2016: Ανόρθωση – ΑΕΛ 0-0
Αύγουστος 2015: Ανόρθωση – ΑΕΛ 2-0
Ιανουάριος 2015: Ανόρθωση – ΑΕΛ 2-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top