Θα σκοράρει ο Απόλλωνας; Στο 1.93 το GG στον Stoiximan!

Θα σκοράρει ο Απόλλωνας; Στο 1.93 το GG στον Stoiximan!

Ο Απόλλωνας κυνηγά μία ακόμη υπέρβαση και ο Stoiximan σας προσφέρει ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και τις περισσότερες αγορές για να πάτε ταμείο και με το παιχνίδι των Κυπελλούχων με τη Λυών στη Γαλλία!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες αγορές, όπως πάντα στον Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος!

Στο 1.29 ο «άσος», στο 5.75 η ισοπαλία, στο 10.00 το «διπλό».

Το GG έχει απόδοση 1.93.

Πιστεύετε ότι θα βάλει γκολ ο Μάγκλιτσα; Απόδοση 3.65. Βλέπετε σκόρερ τον Σκέμπρι; Απόδοση 4.30! Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει ο Σαρδινέρο, ποντάρετε στο 15.00!

Αν πιστεύετε ότι δεν θα μπει γκολ μέχρι το 25’ του αγώνα, η απόδοση είναι 1.93. Αν βλέπετε γκολ μετά το 77’, ποντάρετε στο 1.85.

Ο Stoiximan σας προσφέρει και 0% γκανιότα στα παιχνίδια ΑΕΚ-Ριέκα και Μπιλμπάο-Χέρτα!

Στο ΟΑΚΑ, η νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.82, η ισοπαλία 3.60 και η νίκη της Ριέκα 5.70.

ΕΔΏ μπορείτε να βρείτε άπειρες επιλογές και στα υπόλοιπα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE