ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμος να καταθέσει ψυχή και καρδιά (γράφημα ενδεκάδας)

Πανέτοιμος να καταθέσει ψυχή και καρδιά (γράφημα ενδεκάδας)

Να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Κάπως έτσι σκέφτονται στον Απόλλωνα ενόψει της αποψινής (22:05, ΡΙΚ2) εξαιρετικά δύσκολης αποστολής που τους περιμένει κόντρα στη Λυόν στο μεγαλοπρεπές νεόκτιστο γήπεδο «Grupama Stadium».

Το ότι «τσίμπησαν» αποτέλεσμα πριν δυόμισι μήνες στη Λευκωσία, είναι κάτι που ψυχολογικά βοηθά τους παίχτες του Απόλλωνα, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να κάμουν… τέλεια εμφάνιση απόψε για να αποτρέψουν την ήττα. Γιατί ακριβώς αυτές οι ομάδες, παρουσιάζονται πολύ πιο ισχυρές στο δικό τους σπίτι.

Έμεινε Κύπρο ο Φώτης Παπουλής αναγκαστικά. Τον χτύπησε ο ιός της γαστρεντερίτιδας τον Ελλαδίτη άσο. Βασικά τον άφησαν εκτός αποστολής, για να μην κολλήσει άλλους παίχτες, αλλά και για να προλάβει να γίνει καλά ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι δεν πήγε στη Λυόν ούτε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, για να συνεχίσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες, βρίσκονται στην Γαλλική πόλη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν περιμένουμε ότι θα… φυλάξει παίχτες ενόψει Εθνικού. Θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή – για τον ίδιο- ενδεκάδα. Ο Μπρούνο Βάλε θα είναι κάτω από την γκολποστ, γνωρίζει κι αυτός ότι τον περιμένει κάμποση δουλειά. Δεξί μπακ θα
παίξει ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερός μπακ λογικά θα παίξει ο Βασιλείου, ο οποίος είναι πολύ πιο αφοσιωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, σε σχέση με τον επιθετικογενή Ζάντερ Σαντάνα.

Αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Ο Γάλλος επανέρχεται αφού είχε κάτσει λόγω τιμωρίας στα δυο παιχνίδια με την Αταλάντα. Στη μεσαία γραμμή, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο τριάδα Σακέτι, Άλεφ και Ντα Σίλβα. Τις δυο θέσεις στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής τις διεκδικούν οι Γιάκολις, Σαρδινέρο, Σκέμπρι.

Σέντερ φορ λογικά θα ξεκινήσει ο «ζεστός» Μάγκλιτσα. Διαθέσιμος είναι και ο Ζελάγια, που έλειψε λόγω τιμωρίας με την Αλκή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top