Η πρώτη αντίδραση Αναστασιάδη για το πανό των «πορτοκαλί»: «Μόνο ανεγκέφαλοι…» (vd)

Η πρώτη αντίδραση Αναστασιάδη για το πανό των «πορτοκαλί»: «Μόνο ανεγκέφαλοι…» (vd)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τοποθετήθηκε δημόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6», αναφορικά με το πανό που ανήρτησε μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο, στον αγώνα με την Ομόνοια.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παυλίδη για το ποια είναι η θέση του Προέδρου σε σχέση με την συγκεκριμένη ενέργεια, ο Νίκος Αναστασιάδης την καταδίκασε κατηγορηματικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Και μη χειρότερα. Τι να πω; Μόνο ανεγκέφαλοι μπορεί να το έπρατταν και δεν έχω κανένα δισταγμό να το καταδικάσω από οπουδήποτε κι αν προέρχεται».

Σε συμπληρωματική τοποθέτηση εκ μέρους του δημοσιογράφου έγινε αναφορά και στο σύμβολο της «17 Νοέμβρη» που έκανε την εμφάνιση του στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική, μετά τη συνεδρίαση του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE