Η πρώτη αντίδραση Αναστασιάδη για το πανό των «πορτοκαλί»: «Μόνο ανεγκέφαλοι…» (vd)

Η πρώτη αντίδραση Αναστασιάδη για το πανό των «πορτοκαλί»: «Μόνο ανεγκέφαλοι…» (vd)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τοποθετήθηκε δημόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 6», αναφορικά με το πανό που ανήρτησε μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο, στον αγώνα με την Ομόνοια.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Παυλίδη για το ποια είναι η θέση του Προέδρου σε σχέση με την συγκεκριμένη ενέργεια, ο Νίκος Αναστασιάδης την καταδίκασε κατηγορηματικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Και μη χειρότερα. Τι να πω; Μόνο ανεγκέφαλοι μπορεί να το έπρατταν και δεν έχω κανένα δισταγμό να το καταδικάσω από οπουδήποτε κι αν προέρχεται».

Σε συμπληρωματική τοποθέτηση εκ μέρους του δημοσιογράφου έγινε αναφορά και στο σύμβολο της «17 Νοέμβρη» που έκανε την εμφάνιση του στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE