Δίπλα στους πληγέντες o ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθήνας

Δίπλα στους πληγέντες o ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθήνας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθήνας ενημερώνει για την πρόθεσή του να σταθεί δίπλα στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.

Αναλυτικά:

«ΑΔΕΛΦΙΑ

Ζούμε σε μια εποχή που η ελπίδα και η απειλή δεν έχει όρια, οι αξίες και τα ιδανικά έχουν εξαλειφθεί, παρόλα αυτά ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθήνας πρωτοστατεί και παίρνει θέση να προσφέρει σε συνάνθρωπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή ένα χέρι βοηθείας.

Ως γνωστό εδώ και μέρες έχει λάβει χώρα μια ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε την Δυτική Αττική.

Με την σειρά μας θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, συμμετέχουμε σε αυτή τη δράση, συγκεντρώνοντας εδώ και μέρες τρόφιμα, είδη καθημερινής ανάγκης και ότι άλλο μπορούμε για να διανεμηθούν άμεσα στους ανθρώπους, οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες και οι οποίες στοίχισαν ζωές…

Γκρεμίστηκαν όνειρα και χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή…Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος, κανένας δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος.

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ και όχι μόνο που βρίσκονται στην Αθήνα να στηρίξουν την προσπάθεια του συνδέσμου! Η συλλογή γίνεται στην σπηλιά μας, Πανόρμου 34.

Μεγαλώσαμε με αξίες και με ιδανικά. Και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε. Aλλιώς μάθαμε και αλλιώς ξέρουμε να πράττουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE