Χωρίς Μανογιάν και Σανγκόι η προπόνηση, κάλεσμα στον κόσμο (photos)

Χωρίς Μανογιάν και Σανγκόι η προπόνηση, κάλεσμα στον κόσμο (photos)

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (23/11) η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει του αγώνα με την Αλκή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Παρκ, Μανογιάν και Σανγκόι, ενώ οι Βεσελόφσκι και Στυλιανού άρχισαν την αποθεραπεία τους.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΛΚΗ στο da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή.
Park, David Manoyan και Gaston Sangoy δεν προπονήθηκαν.

Οι τερματοφύλακες Δημήτρης Στυλιανού και Robert Veselofsky, άρχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη και κάνουν μαζικό κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα!”.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE