ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι τετραετίας στην Μπαρτσελόνα με αστρονομική ρήτρα!

Μέσι τετραετίας στην Μπαρτσελόνα με αστρονομική ρήτρα!

Είναι πλέον οριστικό! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2021 με αστρονομική ρήτρα, η οποία ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ!

Το μόνο που έμενε ήταν μια υπογραφή και η καθιερωμένη φωτογραφία. Εδώ και μήνες το μεγαλύτερο ζήτημα στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν άλλο από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, αλλά όσο δεν έπεφτε η υπογραφή, τόσο αυξανόταν η αγωνία στις τάξεις των οπαδών των Μπλαουγκράνα.

Από την Μπαρτσελόνα διαβεβαίωναν όλο το προηγούμενο διάστημα πως τα πάντα είχαν συμφωνηθεί και πως απέμεναν απλά τα διαδικαστικά για να μείνει ο Αργεντινός άσος για πάντα στο Καμπ Νου.

Πράγματι ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε εδώ και μήνες είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και είχαν φτάσει σε συμφωνία. Αυτή επισημοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Βαρκελώνη με τον Μέσι να παίρνει το στυλό και να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που θα έχει ισχύ ως τις 30 Ιουνίου του 2021.

Φυσικά, η νέα ρήτρα του Μέσι προκαλεί… ζάλη! Αυτή ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο σαφές ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μείνει για πάντα στο Καμπ Νου!

Περισσότερα σε λίγο…

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top