Τραγωδία: 26χρονη υπό την επήρεια ναρκωτικών μαχαίρωσε και σκότωσε 35χρονο γείτονά της για απίστευτο λόγο

Τραγωδία: 26χρονη υπό την επήρεια ναρκωτικών μαχαίρωσε και σκότωσε 35χρονο γείτονά της για απίστευτο λόγο

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/11 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν μια 26χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 35χρονο γείτονά της, πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star.gr, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση στην 26χρονη, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και είχε αναστατώσει τη γειτονιά με τα ουρλιαχτά και τις φωνές της. Η γυναίκα, που είναι χρήστης ναρκωτικών, βρισκόταν σε κρίση και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβλεπε μπροστά της. Ο 35χρονος την πλησίασε για να της κάνει παρατήρηση και τότε εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε πολλές φορές στο σώμα. Ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά. Η 26χρονη συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE