ΛΕΜΕΣΟΣ: Πορεία διαμαρτυρίας για την Μαρία Πιερίδου – Ήθελε να γίνει μάνα και βρέθηκε ακρωτηριασμένη – «Σκοτώνουν τους ανθρώπους χωρίς καμιά ντροπή…»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πορεία διαμαρτυρίας για την Μαρία Πιερίδου – Ήθελε να γίνει μάνα και βρέθηκε ακρωτηριασμένη – «Σκοτώνουν τους ανθρώπους χωρίς καμιά ντροπή…»

Διακαής της πόθος ήταν να γίνει μάνα, κάτι το οποίο ονειρεύονται όλες οι γυναίκες. Το όνειρο της Μαρίας όμως μετατράπηκε σε εφιάλτη αφού αντί να βρεθεί με ένα παιδί στην αγκαλιά  καταγγέλλει ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο, με ακρωτηριασμένο το δεξί της πόδι.

Του Χρίστου Ζήνωνος Η 32χρονη και η οικογένεια της ρίχνουν τις ευθύνες στους γιατρούς, που αδυνατούν να τις αναλάβουν και τις οποίες ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Για το λόγο αυτό φίλοι, μέλη της οικογένειας της αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22/11 έξω από γνωστή κλινική φωνάζοντας και ζητώντας δικαίωση για τη Μαρία, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας έξω από τις κλινικές άλλων δύο γιατρών. «Σκοτώνουν τους ανθρώπους χωρίς καμιά ντροπή και «Σήκω Ιπποκράτη και έλα να τους δεις» είναι τα συνθήματα που φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας γίνεται κάτω από τη διακριτική επίβλεψη της Αστυνομίας https://youtu.be/5HxUB6KAJvM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.