ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 27χρονου – Σωρεία οι εγκληματικές ενέργειες που διερευνώνται εις βάρος του

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 27χρονου – Σωρεία οι εγκληματικές ενέργειες που διερευνώνται εις βάρος του

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 27χρονος εις βάρος του οποίου διερευνώνται σωρεία εγκληματικών πράξεων που διενεργήθηκαν στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι προχώρησε την Τετάρτη 15/11 στην εν λόγω σύλληψη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, διάρρηξης κτιρίου, κλοπής αυτοκινήτου, απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Δεν το έβαλαν εύκολα κάτω – Έκαψαν κλεμμένο όχημα μετά από δύο απόπειρες κλοπής από πρατήριο καυσίμων Εναντίον του 27χρονου διερευνάται υπόθεση διάρρηξης γραφείων εταιρείας στην επαρχία Πάφου και κλοπή αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου, 2017, δύο υποθέσεις απόπειρας παραβίασης χρηματοδεκτών, σε πρατήρια βενζίνης, καθώς και υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την Τρίτη 14/11 στην επαρχία Πάφου. Την Τετάρτη ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα διήμερης κράτησης. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top